top of page

Βοήθεια με την εφαρμογή Avenza Maps


Η εφαρμογή Avenza Maps στην οποία είμαστε πάροχοι χαρτών, είναι η πιο διαδεδομένη, εύχρηστη και λειτουργική εφαρμογή για χρήση offline χαρτών στον κόσμο. Η εφαρμογή δεν διατίθεται ακόμη στα ελληνικά, έτσι ο χρήστης χρειάζεται ένα βαθμό εξοικοίωσης στα αγγλικά με κάποιες έννοιες και όρους που είναι ωστόσο διαδομένοι και εύκολα κατανοητοί.


Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή και δημιουργήσετε ένα λογαριασμό χρήσης του mapstore, στο οποίο διατίθενται χάρτες από όλο τον κόσμο, μπορείτε να επιλέξετε τους χάρτες που θέλετε, να τους αγοράσετε και κατεβάσετε στο κινητό ή / και tablet σας. Με το Avenza Maps μπορείτε να κάνετε όλα τα απολύτως απαραίτητα στο βουνό: καταγραφή ίχνους gps, αποθήκευση και εξαγωγή του ίχνους, καταγραφή σημείων (Waypoints) και άλλα χρήσιμα.


Να σημειώσουμε ότι στο mapstore της εφαρμογής διατίθενται χάρτες Geopsis που για πρώτη φορά κάλυψαν αχαρτογράφητα βουνά της χώρας - και παραμένουν οι μοναδικοί. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα σημαντικότερα video tutorials για εξοικίωση με το Avenza Maps σε:


Συσκευές iPhone / iPad



Συσκευές Android






Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page