top of page

Συχνές ερωτήσεις και οι απαντήσεις τους

Χρειάζομαι βοήθεια με την παραγγελία μου από το eshop σας. Που να ψάξω;

Δείτε εδώ σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την παραγγελία σας. Οι αποστολές παραγγελιών γίνονται με ΕΛΤΑ ή PostNord και ενδέχεται ορισμένες φορές να έχουν μικρές καθυστερήσεις. Δεν κάνουμε αποστολές με κούριερ καθώς το κόστος είναι ιδιαίτερα υψηλό. Σε κάθε περίπτωση, επικοινωνήστε μαζί μας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και να επιλύσουμε προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.

Στην εταιρία μου χρειαζόμαστε ένα custom χάρτη τοίχου, μπορείτε να τον φτιάξετε;

Βεβαίως. Όχι μόνο χάρτη τοίχου, αλλά χάρτη σε διάφορες μορφές, ψηφιακό, έντυπο για ανάρτηση στον τοίχο, flyer, προσπέκτους. Απλώς φανταστείτε τον χάρτη που θέλετε και ελάτε σε επαφή μαζί μας. Εδώ θα βρείτε δείγματα χαρτών που δημιουργήσαμε για εταιρίες ή οργανισμούς

Θέλω μερικούς χάρτες μικρής διάστασης για το βιβλίο που ετοιμάζω. Το αναλαμβάνετε;

Ναι! Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία χαρτών για σελίδες βιβλίων πάσης φύσεως ή ακόμη και σειρών χαρτών όπως π.χ. άτλαντες. Μικρά ή μεγάλα, σαλόνι (δισέλιδο), ασπρόμαυρα ή έγχρωμα, δημιουργούμε τους χάρτες που θα διακοσμήσουν την επόμενη έκδοση σας.

Τι εννοείτε με την φράση "κοινωνική ευθύνη" και τι ακριβώς κάνετε για να συνεισφέρετε στην κοινωνία;

Διαβάστε εδώ τι κάνουμε ακριβώς για να δώσουμε πίσω στην κοινωνία ένα μέρος της αξίας που καρπωνόμαστε από τη δουλειά μας. Αφιερώνουμε μέρος από το υστέρημα του χρόνου και των εσόδων μας βοηθώντας συλλόγους, οργανισμούς και μη κερδοσκοπικούς φορείς, όταν μας επιτρέπει ο εργασιακός χρόνος.

Θέλουμε να καλύψετε περισσότερες περιοχές της χώρας με τους πεζοπορικούς χάρτες σας. Πότε να τους περιμένουμε;

Είμαστε η μοναδική εταιρία στον χώρο της χαρτογραφίας στην Ελλάδα που ιδρύθηκε από κατεξοχήν ..αρμόδιους. Γεωγράφους με ειδίκευση στα GIS και την χαρτογραφία και πτυχία από το Τμήμα Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Η δουλειά μας, πιστεύουμε, ξεχωρίζει για την πανύψηλη προσήλωση σε ποιότητα και λεπτομέρεια. Με απλά λόγια, μας παίρνει πολύ χρόνο μέχρι να ολοκληρώσουμε έναν χάρτη. Υπομονή λοιπόν! 

Πωλούνται οι ψηφιακοί χάρτες σας για συσκευές GPS ή ως geotif ή jpg αρχεία;

Οι ψηφιακοί χάρτες Geopsis δεν πωλούνται για βοηθήματα πλοήγησης παρά μόνον για κινητά και tablet μέσω της εφαρμογής Avenza Maps της εταιρίας Avenza εδώ. Προς το παρόν, δεν διαθέτουμε τους χάρτες μας προς πώληση σε μορφή αρχείου .jpg ή .tif ή .kmz

Πως διασφαλίζετε την ακρίβεια των χαρτών σας;

Εφαρμόζουμε ένα πρότυπο σύστημα ελέγχου ποιότητας σε κάθε στάδιο δημιουργίας των χαρτών μας.. Από τις δικές μας επιτόπιες καταγραφές και την εξακρίβωση της αξιοπιστίας των πηγών που χρησιμοποιούμε έως την τελική σύνθεση και πιλοτική (πρώτα) χρήση των χαρτών μας, η ομάδα μας επαληθεύει σε κάθε στάδιο την ακρίβεια των πληροφοριών που απεικονίζονται.

Μπορείτε να ενσωματώσετε το branding μας στον σχεδιασμό ενός χάρτη;

Ασφαλώς. Κατανοούμε τη σημασία του branding και μπορούμε να συμπεριλάβουμε με τον πιο κατάλληλο τρόπο λογότυπα, χρώματα και γραμματοσειρές ώστε να επικοινωνήσετε μέσα από τα προϊόντα μας, με τον όμορφο τρόπο και με το μεγαλύτερο δυνατό αντίκτυπο, το brand σας ή το μήνυμά σας.

Παρέχετε υπηρεσίες εκτύπωσης χαρτών;

Πέρα από τις σειρές των έντυπων εκδόσεών μας με πεζοπορικούς χάρτες, επικεντρωνόμαστε κυρίως στον σχεδιασμό χαρτών και τις ψηφιακές χαρτογραφικές υπηρεσίες. Ετοιμάζουμε οποιονδήποτε χάρτη φανταστείτε προς εκτύπωση και σας συστήνουμε συνεργαζόμενα τυπογραφεία, ή παραδίδουμε στον δικό σας συνεργάτη.

Παρέχετε υπηρεσίες GIS;

Φυσικά. Έχουμε εμπειρία στο χώρο της γεωπληροφορικής, της χωρικής ανάλυσης και της οπτικοποίησης δεδομένων.  Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε την τεχνολογία των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (GIS) για καλύτερη κατανόηση και ερμηνεία των γεωγραφικών σας δεδομένων.

bottom of page